E stem convençuts que la proposta cristiana de vida ens porta a una vida viscuda en plenitud i a la felicitat. És per això que eduquem en clau evangélica, i que treballem perquè tota l’escola s’impregni, en les experiències i vivències del dia a dia, d’aquests valors que Jesús ens va transmetre.

L a nostra escola disposa d'un Departament d'Acció Pastoral que té com a objectiu animar un conjunt d'iniciatives escolars i no acadèmiques que facin del nostre centre un lloc on siguin una realitat la participació i el compromís vers un mateix i cap els altres.

 

 

 

Creiem que fer pastoral a la nostra escola vol dir:

-Fer present el missatge de Jesús.

-Seguir els passos de Don Bosco en la sensibilitat pels infants i joves, i en la seva pedagogia.

-Acompanyar, fer seguiment dels processos educatius, personals i vocacionals dels nostres alumnes.       

-Educar en valors.

-Oferir experiències significatives de celebració, de pregaria i de vivència de la  pròpia interioritat.

-Optar per l’àrea de religió com una àrea fonamental per a la construcció i formació de la persona.

 

-Sensibilitzar envers els problemes de la societat i la realitat del món.

-Fer protagonistes els joves en totes les accions pastorals que portem a terme.

A continuació us presentem , en línies generals, aquelles eines i activitats que ens ajuden a fer realitat els objectius abans plantejats i el lema d'enguany.

 

 

 

 Omple el teu cor!

En el món tecnològic en que vivim, diàriament necessitem carregar la bateria de tot tipus d’aparells electrònics (mòbils, tauletes, ...). Considerem molt important no oblidar que la nostra persona necessita alimentar-se d’uns valors humans i cristians, que ens ajudaran a seguir creixent dia a dia.

Al llarg del curs 2016-2017 ens proposem tenir cura de les persones que formem l’escola des del nivell més interior. Fer-nos conscients de tot allò que ens fa sentir bé, que ens fa “omplir els nostres cors”.

logo

 Carreguem la nostra bateria, omplim el nostre cor!