Avís legal


Aquest lloc WEB està adaptat a la Llei 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico (LSSICE).

 

 

Segons l’artícle 10 d’aquesta llei, s’informa del següent:

 

Titularitat: Escola Salesiana Mare de Deu dels Dolors

Direcció: Salvador Allende, 6 - 08830 Sant Boi del LLobregat, Barcelona

Telèfon: 93 640 11 06

Fax: 93 630 29 54

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

NIF: R0800903GAquest lloc web i tots els seus continguts (en qualsevol dels formats possibles) són propietat de SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT. Tot aquest material està sota l'empara de la legislació de protecció de la propietat intel·lectual. Els titulars es reserven les accions oportunes per restituir els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts. L’accés a aquesta web està subjecte a les seguents condicions:

Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o trametre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es compti amb autorització expressa i per escrit de SALESIANS SANT BOI.

L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents. SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT no serà responsable de l'ús per part de tercers de la informació continguda al web.

SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT no garanteix que el servidor web estigui lliure de virus i no es fa responsable dels possibles danys que es puguin derivar de virus informàtics ni de desconnexions del servei per causes alienes. SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la web.

SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT no es fa responsable de la informació que aparegui a l’accedir als enllaços a pàgines externes a aquesta. Així mateix, SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT es reserva el dret a modificar de forma unilateral els continguts de la web, sense previ avís i en qualsevol moment.

L'ús d'aquesta web implica conèixer i acceptar les condicions contingudes en aquest advertiment legal.Protecció de Dades i LSSICE

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les dades que sol·licitades a través de formularis es poden incloure en una base de dades informatitzada amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud i facilitar-li informació del seu interès sobre la nostra oferta formativa i activitats.

SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT té els seus fitxers automatitzats amb dades de Caràcter Personals legalitzats davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i inscrites al Registre General de Protecció de Dades. Així mateix, compleix les mesures de seguretat del Real Decret 994/1999, d’11 de juny, per al qual s’aprova el Reglament de Mesures de Seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Vostè disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tal i com estableix la LOPD. Pot realitzar l’exercici dels seus drets mitjançant correu postal – indicant com a referència al sobre “PROTECCIÓ DE DADES” – o de forma presencial a les nostres oficines en horari d’atenció al públic, a la direcció:

SALESIANS SANT BOI DE LLOBREGAT
Carrer Salvador Allende, 6
08830 Sant Boi de Llobregat (BARCELONA)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Igualment l’informem – conforme amb l’establert a l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE) que, mitjançant l’acceptació d’aquest avís legal, vostè ens està autoritzant de forma expressa que li enviem comunicacions institucionals, comercials o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari d’aquestes comunicacions, vostè té el dret de revocar aquest consentiment, en qualsevol moment, amb la simple notificació de la seva voluntat mitjançant correu postal o electrònic, a través de les direccions indicades en aquest advertiment legal, indicant com a referència al sobre o a l’assumpte del correu: “BAIXA CORREU ELECTRÒNIC”.