El vespre del passat 5 de gener l’activitat era frenètica al pati de l’escola: És el moment àlgid de la campanya de reis «CAP INFANT SENSE JOGUINA»

Es tracta d’un projecte solidari i sense ànim de lucre que organitza cada any l’Obra Salesiana de Sant Boi. La campanya porta gairebé 40 anys fent possible que la nit de reis molts nens i nenes de Sant Boi tinguin regals en aquell moment tan màgic. Els destinataris són infants en una situació familiar i/o econòmica molt desafavorida. Gràcies a la col·laboració dels serveis socials de la ciutat obtenim les dades d’aquells casos que clarament necessiten de la campanya per tal què els nens i nenes d’aquestes famílies tinguin un regal la nit de reis.

Aquests infants obtenen els regals gracies a que una persona anònima,  anomenada padrina o padrí, s’encarrega d’ “apadrinar” la seva carta, fent-se càrrec dels regals. Els obsequis han de complir una sèrie de condicions per ser acceptats en la campanya: que no siguin joguines sexistes, bèl·liques, excessivament cares, etc.

La nit del dia 5 de gener un seguit de reis mags visita, una per una, les cases dels infants que s’han acollit a la campanya i els lliura personalment els regals.

Volem agrair molt la participació dels més de 80 voluntaris: Joves, i no tan joves, que van dedicar moltes hores a fer realitat els somnis de més de 200 nens i nenes. I evidentment moltes gràcies a tots els que vau apadrinar cartes!

Un any més vam poder dibuixar somriures en els rostres d’aquells que més ho necessiten.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!