Us informem que en la web del Consell Comarcal del Baix Llobregat està disponible  la informació relativa a la convocatòria de menjador escolar 2023-2024. Els ajuts s’adrecen al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària (que tinguin servei de menjador escolar).

Recordeu que la sol·licitud és telemàtica. L’enllaç per tramitar la sol·licitud és: Sol·licitud d’ajut de menjador escolar 2023-2024

Es podran presentar les sol·licituds des del 15 de maig al 29 de maig de 2023.  Per faciliar la tramitació de sol·licituds es podrà renovar la sol·licitud o introduir de noves. Pel que fa a la documentació que s’ha d’adjuntar a la sol·licitud (DNI, NIE, conveni de separació, volant  de convivència col·lectiu…) no caldrà tornar a presentar si es va presentar correctament en la convocatòria anterior i no ha variat. En la resta de casos serà necessari adjuntar la documentació al tramit de sol·licitud. En la pàgina web del Consell estarà disponible la llista de telèfons d’informació telefònica.

En aquest enllaç podreu accedir al model de sol·licitud en paper exclusivament per les famílies que no tenen cap eina informàtica, i l’hauran de retornar complimentat al centre escolar:

https://drive.google.com/file/d/1nj_H7yH2NHM2KB8MPJoZWMR_26vp9OVk/view?usp=share_link