Ja tenim les festes de Nadal a tocar. Aquests dies, són dies de festa, dies per retrobar aquelles persones que estan lluny, dies de reunions familiars… una època per compartir moments i alegries. Retornen els records de l’infancia, aquell moments màgics amb la família, compartint l’alegria i la il·lusió d’aquella màgia de la nit de reis.

Evidentment, els qui més gaudeixen aquestes dates són els infants. Ells són els veritables protagonistes d’aquestes festes. La seva il·lusió s’encomana i ens fan reviure els nostres moments més dolços. Aquesta és la màgia que volem transmetre als nostres menuts, la il·lusió de compartir, de donar… Ara s’acosta una bona oportunitat per fer arribar aquesta màgia a tots aquells infants que es troben en situacions més delicades. La Campanya de Reis «Cap infant sense joguina» organitzada per l’Obra Salesiana de Sant Boi té com a objectiu que tots els nens i nenes puguin ser partícips de la màgia de la nit de Reis.

Si voleu ser partícips i ajudar-nos a fer realitat la màgia, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per apadrinar una carta podeu enviar un mail a: campanyareis.santboi@salesians.cat

Si voleu fer alguna aportació econòmica podeu fer l’ingrés al següent compte bancari, tot especificant que és un donatiu per a la Campanya de Reis.

ES51 2100 0637 1402 0004 4561

Perquè tots ells puguin gaudir d’aquesta nit, ens ajudeu a portar-los la màgia?