Benvolguts padrins i padrines,

Aquest any està sent complicat, i això és encara un motiu més per aconseguir portar la il·lusió a tots aquells infants que ho necessiten. Portem ja setmanes treballant en diferents iniciatives, i ja ha arribat el moment de contactar amb vosaltres.

Sense la teva ajuda i col·laboració, l’any passat no hauria estat possible arribar als 244 infants, aconseguint 244 somriures i moltíssima il·lusió. Per això, abans de tot, ens agradaria donar-te les gràcies per les teves ganes d’ajudar i de continuar amb la màgia de la nit de reis.

Sempre és un plaer gaudir de la teva solidaritat i sentir que més persones creuen, igual de nosaltres, en la importància d’aquesta tasca. Per això ens agradaria explicar-te que seguim amb l’apadrinament de cartes dels Reis als infants i que ens encantaria tornar a comptar amb tu un any més!

Aquest any hi ha una modificació en el procediment d’apadrinament: per portar els regals de la campanya haureu de trucar prèviament, i sortirem a rebre-us a la porta de l’escola. Això ho fem per mantenir el protocol sanitari respecte la Covid-19, ja que una de les nostres prioritats sempre serà la seguretat de tots aquells que participin i col·laborin amb la campanya.

A més d’això, necessitaríem que ens ajudis en la difusió del nostre projecte perquè ens conegui el màxim de gent possible, compartint amb els teus amics i família la gran tasca que realitzes amb nosaltres.

Si tens qualsevol dubte, comentari, o necessites qualsevol informació, restem a la teva disposició. Contacta amb nosaltres i et contestarem tan aviat com puguem.

A més a més, aquest any hem hagut d’innovar en la manera de poder recaptar diners, ja que ens estem adaptant a la situació i totes les mesures de seguretat que s’estan donant per la Covid-19. Per això, hem llançat una campanya de Crowdfunding a la plataforma d’Ulule explicant el nostre projecte, i donant la opció d’ajudar en alguna de les recompenses o realitzar qualsevol altre tipus de donació. Us animem a que li feu un cop d’ull al següent enllaç: https://www.ulule.com/campanyadereis/
Recorda també que tenim xarxes socials, on anirem pujant diverses informacions importants, així com fotografies, vídeos… de tot el que fem! Ens podeu trobar a FacebookInstagram i Twitter.Rep una cordial salutació per part de tot l’equip de la Campanya de Reis!
MOLTES GRÀCIES PER AJUDAR-NOS A ALLIBERAR SOMRIURES!