Divendres 9 de Febrer es va celebrar a l’escola la Festa de Carnestoltes.

A infantil i primària, el rei carnestoltes va anar donant consignes durant tota la setmana per tal que alumnat i mestres vinguessin a l’escola amb algun complement especial per anar preparant la gran festa de divendres.

Dilluns havien de venir amb alguna cosa especial al cap, dimarts amb la cara pintada, dimecres amb alguna cosa verda, dijous amb una peça de roba d’algú “gran”…

Durant el matí de divendres cada classe va preparar la seva disfressa relacionada amb el fons del mar i a la tarda, amb la presència del mismíssim rei carnestoltes, van poder celebrar la festa, amb meduses, peixos de tota mena, caballets de mar, tortugues, ….  l’escola es va convertir en un autèntic i variadíssim fons marí!
També vam convidar a venir a les famílies per compartir amb elles les nostres creacions. Va ser molt divertit veure els balls que havia preparat cada classe i també veure com moltes famílies també s’havien animat a  venir disfressades. Tota l’escola es va omplir de música i color!

I moltes gràcies a la batucada de Sarrià, que amb els seus timbals i el seu ritme ens va fer ballar a tots!

El mateix dia al matí l’alumnat de 1r i 2n d’ESO també va voler celebrar la festa al teatre de l’escola, on van deixar constància de la seva infinita creativitat amb disfresses tan elaborades com originals.