Casal d’estiu

Vols gaudir al màxim amb jocs i activitats pensades especialment per a nens i nenes de la teva edat? Vols conèixer gent nova i compartir moments amb els amics i amigues? Vols conèixer llocs on gaudir de la natura o aprendre coses noves?

Al casal d’estiu podreu viure noves aventures cada dia! Si us hi apunteu podreu gaudir de tot tipus d’activitats, dos dies de piscina i una excursió a la setmana. No us ho perdeu!

Per a nens i nenes de P3 a 6è de primària.

  • Horari: de 9:00 a 13:00
  • Del dilluns 28 de juny al divendres 23 de juliol

Quota:

60€/setmana o 210€ el casal complet.

NOTA: Si ja has estat apuntat a l’estiu del 2019, pots fer la teva inscripció via correu-e a: esplai@esplaiarrels.org indicant el nom i cognoms del nen/a a inscriure. Quan rebem la solicitud, et farem arribar la fitxa d’inscripció.

Estiu Jove

L’estiu és el moment perfecte per gaudir amb els teus amics i també per fer noves amistats! Tant si els teus amics marxen de vacances i no saps què fer a casa com si esteu tots però sempre feu el mateix, Estiu Jove pot ser la vostra solució!

Apunta’t i podreu viure moltes aventures, fer activitats que no coneixíeu, refrescar-vos a la piscina dos dies a la setmana i sortir fora d’excursió a llocs que ni us imagineu!

  • De 1è a 4t d’ESO.
  • Horari: de 10:00 a 13:00 dies normals i de 9:00 a 17:00 dies d’excursió.

Del dilluns 28 de juny al divendres 23 de juliol

Quota:

60€/setmana o 210€ 4 setmanes.

NOTA: Si ja has estat apuntat a l’estiu del 2019, pots fer la teva inscripció via correu-e a: esplai@esplaiarrels.org indicant el nom i cognoms de la persona a inscriure. Quan rebem la solicitud, et farem arribar la fitxa d’inscripció