Més de trenta famílies assisteixen a la primera jornada del Cicle de sobre la seguretat en les TIC

El passat dia 9 de març es va celebrar la primera sessió del cicle de conferències «Seguretat en les TIC i les xarxes socials: ciberassetjament i ciberaddicció”, organitzada per l’AMPA.

L’ús segur de les TIC en l’entorn dels menors d’edat va ser l’eix principal d’aquesta jornada, on es van abordar temes tan rellevants com ara la identificació dels riscos d’internet, la necessitat d’un contracte familiar d’ús i el concepte de comunicació responsable o netiqueta.

A més, es van donar a conèixer apps, software, bones pràctiques, tips i altres recursos per aconseguir una internet segura per a tothom.

Albert López, formador de la jornada, assegura que “les mesures necessàries per establir límits, signar un contracte d’ús de mòbils i xarxes socials pactat i aplicar el sentit comú” perquè els i les adolescen

ts «saben fer servir l’eina, però no fer-la servir de forma segura» i «tot el que hi ha a internet deixa rastre»

“La societat evoluciona ràpidament i hem de ser capaços d’adaptar-nos a ella per continuar acompanyant els nostres fills i filles. Per això, la formació constant en TIC i xarxes socials ha esdevingut una necessitat”, asseguren des de l’AMPA. El cicle continuarà amb dues jornades més, que tindran lloc els dies 20 d’abril i 4 de maig i tractaran sobre ciberassetjament i ciberaddicció. Si t’agradaria assistir-hi, et pots inscriure AQUÍ.