Aquest any tornen de nou les colònies d’estiu de l’Esplai Arrels! Com ja veníem fent els darrers anys, aquestes tindran una durada de 8 dies: del 24 al 31 de juliol del 2023. Junts podrem gaudir durant aquests 8 dies d’un munt d’aventures, històries i experiències que ens endurem a la motxilla el dia de tornada!

A les colònies d’altres anys hem viatjat a mons desconeguts, hem conegut personatges de contes, hem descobert mites i històries sorprenents, hem superat proves impossibles… i tot ho fèiem plegats.

No teniu ganes de descobrir amb què ens trobarem aquest any? Us ho perdreu? Si us hi apunteu podreu gaudir amb amics i amigues d’activitats, remullades, banys, jocs de nit, excursions i molt més. Però no només això… també fareu de segur noves amistats!

Si vols compartir 8 dies plens de riures, jocs, cançons, germanor i molts descobriments, no dubtis a apuntar-te a les colònies de l’Esplai Arrels! El preu per als socis és de 180 € i per als no socis de 200 €. L’activitat està dirigida a infant sentre 4 i 16 anys.

Les properes dates d’inscripcions són:

  • Presencial: Dissabtes 11 i 18 de març, i 1 d’abril. Al despatx de l’Esplai de 16:00 h a 19:00 h.
  • Online: Enviant mail a: esplai@esplaiarrels.orgfins al 11 d’abril.

US HI ESPEREM!

 

 

 

Imatge de syarifahbrit