L’escola Salesiana de Sant Boi ha signat recentment un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 180 escoles als EEUU.

Mitjançant aquest conveni, volem implementar el proper curs escolar 2019-2020, un nou programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 2n d’ESO: El DIPLOMA DUAL / HIGH SCHOOL DIPLOMA

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa es realitza online. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits nord-americans que, juntament a la convalidació dels seus estudis habituals, els farà aconseguir la titulació nordamericana de High School, equivalent al Batxillerat a EEUU.

Teniu tota la informació a https://www.academica.school/

Per explicar-vos els detalls de tot plegat us convoquem a la reunió informativa que es realitzarà el proper dijous 23 de maig a les 18:00 a la sala Polivalent de l’escola.

Confiem que aquesta nova iniciativa sigui del vostre interès i us esperem a la reunió.