L’escola salesiana de Sant Boi va signar fa ja quatre anys un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 180 escoles als EEUU.

Mitjançant aquest conveni, vam implementar un nou programa extraescolar de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 2n d’ESO: El DIPLOMA DUAL /  HIGH SCHOOL DIPLOMA

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa es realitza 100% online en horari extraescolar. Per obtenir la doble titulació caldrà evidentment que l’alumnat cursi i obtingui el títol del batxillerat a Catalunya. Aquest fet convalida la majoria d’estudis del batxillerat del Estats Units excepte 6 crèdits específics que les autoritats educatives americanes consideren que no s’imparteixen en Europa. Per tant la superació d’aquest 6 crèdits comportaria obtenir també la titulació nord-americana de High School, equivalent al Batxillerat a EEUU.

Teniu tota la informació a

https://www.academica.school/

I en aquest enllaç podeu visualitzar un vídeo explicatiu amb força informació:

https://www.academica.school/video-presentacio-cat

Us convidem doncs a valorar si esteu interessats en que el vostre fill / la vostra filla cursi aquesta activitat el proper curs (i els següents). No cal dir que un dels requisits essencials és un cert domini de la llengua anglesa ja que totes les activitats del Programa és fan en anglès. Per exemple, l’alumnat té un tutor americà amb el qual es comunica regularment per videoconferència, i totes les converses són en anglès, igual que els treballs que li demanaran. De tota manera tampoc cal inicialment un nivell extraordinari.

La matrícula anual és de 320€ i la mensualitat per al programa de 4 anys (començant a 2nESO) és d’uns 100€ i per al programa de 3 anys (començant a 3rESO) és d’uns 130€ al mes. Aquests preus són considerablement més baixos que els oficials d’Academica ja que el conveni que tenim amb l’empresa americana comporta una rebaixa per al nostre alumnat.

Si creieu que podeu estar interesats poseu-vos en contacte amb la direcció del centre i concertarem una trobada on us explicarem tots els detalls i aclarirem els vostres dubtes. Podeu fer-ho enviant un correu a

diresc.stboi@slesians.cat

Moltes gràcies!