Ens complau molt tornar a posar-nos en contacte per tornar a posar en marxa un nou curs d’esplai. Per això, us fem arribar la informació necessària per a realitzar la inscripció, així com el dia en el que s’iniciarà l’Esplai.

Degut a la situació de pandèmia que estem vivint, aquest curs us demanem, en la mesura que es pugui, fer les inscripcions via correu electrònic per tal d’evitar aglomeracions i el traspàs de papers. Les instruccions per poder fer la inscripció són:

Tant aviat llegiu aquest correu, respondre’l per guardar la plaça i dir-nos quin dels pares o tutors/es legals signarà.
Us enviem la fitxa d’inscripció omplerta perquè la imprimiu i signeu a casa.
Reenviar la fitxa signada (els tres apartats) i fer l’ingrés al número de compte de l’esplai indicant al concepte el noms i nº de fitxa d’inscripció.

Per aquelles famílies que no tinguin la possibilitat de fer la inscripció d’aquesta manera, el dissabte 3 d’octubre de 16:00-19.00h es realitzaran les inscripcions de manera presencial al despatx de l’esplai, entrant per la porta de Carrer Picasso. Demanem, tot i això, que envieu igualment la informació exposa al punt 1 per tal de reservar la plaça. Si algú no pot imprimir la fitxa d’inscripció perquè no té impressora o qualsevol altre problema; no us angoixeu, ho podem fer a l’esplai el dia que vingueu a fer la inscripció.

Dies d’inscripció:

Online:La data màxima d’inscripció serà dissabte 26 de setembre.

Presencial: Dissabte 3 d’octubre de 16:00h – 19:00h.

Preguem NO deixeu per l’últim dia fer les inscripcions (hi ha places limitades per seccions).

Què heu de portar:

Una fotocòpia de la cartilla de la seguretat social. (No és necessari, si ja la tenim)
Una fotocòpia de la cartilla de vacunacions. (Només si hi ha actualitzacions)
El preu de la inscripció: 45€. (30€ per a segons germans).

L’inici de l’Esplai serà el dia 3 d’octubre a les 16:00h.

Us recordem:

El primer dia d’Esplai, 3 d’octubre a les 18:00, realitzarem la reunió informativa, on explicarem tots aquells aspectes importants a tenir en compte durant el curs 2020/21. També donarem resposta a totes aquelles preguntes i dubtes que tingueu.

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte al correu electrònic de l’Esplai: esplai@esplaiarrels.org