La nit del 5 de gener sempre ha estat la més màgica de l’any. I a la campanya Cap infant sense joguina ja són moltes les nits màgiques, ja són molts anys dedicant-nos a aquesta bonica tasca. I cada any es demostra que sense l’ajuda de tots aquells que hi participen, sense cap excepció, res d’això seria possible.

Aquest any la campanya ha pogut arribar a 102 famílies que ho necessitaven, concretament a 244 infants. Gràcies als voluntaris (parlant tant dels voluntaris dels dies de Nadal i els padrins, com d’aquells que van ajudar la nit en concret, els camells i aquells que han aportat el seu granet de sorra en qualsevol altre moment), hem pogut dibuixar i il·luminar 244 somriures. I potser més, ja que durant aquests anys ens hem adonat que l’alegria contagia, que qui rep el regal il·lumina també als que l’envolten.

Entre voluntaris, voluntàries, madrines i padrins hem arribat a ser més de 100 persones, i també hem rebut la col·laboració d’empreses com Panet, Lindt, Pakot S.A i Silver Sanz. Han estat dies i dies de treball, contactes constants i ajudes desinteressades que creen l’ambient ideal pel nostre objectiu. Gent i empreses noves, i d’altres que repeteixen amb nosaltres, totes igual d’importants, amb la mateixa il·lusió i ganes de treballar.

Hem pogut arribar a tot i a tots, com ens havíem proposat. Tant pels resultats com per la voluntat, per tant, des de Cap infant sense joguina us volem donar les gràcies. A la gent nova que vol ajudar als altres i s’uneix a nosaltres, per donar-nos el vot de confiança. Als que repeteixen, per no perdre la fe en la nostra causa.

Gràcies. Per l’entrega, la motivació i les ganes que aconsegueixen que mai oblidem perquè fem el que fem. Pel positivisme, que ens fa adonar-nos que, fins i tot quan tots es gira, existeix una solució. Per l’ajuda, perquè quan no arriba un ho fa l’altre, i tots junts de la mà tot es converteix en possible. Pel treball diari visible, ràpid i eficaç. Pel treball de fons i invisible, a vegades lent, però igual d’imprescindible. Pels mesos de desembre i de gener, per la nit de reis, màgica i intensa. Per dibuixar i il·luminar somriures. I per seguir-ho fent.