El dia 4 de novembre es va celebrar la IX Pujada a Montserrat. Aquesta diada ha esdevingut un moment de trobada entre tots els que formem SALESIANS SANT BOI, envoltats d’un espai natural immillorable. Aquest any ens varem reunir a Montserrat unes 170 persones de l’escola i de l’esplai Arrels.

El dia va començar ventós, amb núvols i amb una petita pluja, però a poc a poc els núvols van marxar i varem acabar tenint un sol esplèndid que va fer possible que el dinar que fem a l’exterior fos agradable per la temperatura i el meravellós paisatge.

Com cada any les més valentes i valents pugen caminant des de Monistrol. Amb una persona que va al davant marcant el ritme, a vegades enlentint-lo per anar tots més junts, i una persona que va al darrera vigilant que ningú es quedi pel camím

Cap a les 12 tot el gruix  de caminants van arribar a dalt i van rebre una mica de vituallament de magdalena, xocolata i un suc a escollir.

Com és habitual varem posar unes flors a l’estàtua de Don Bosco que hi ha a l’esplanada i ens varem fer la foto de grup.

Quinze minuts abans de dinar, qui va voler,  va participar d’una petita pregària  on cada part de l’obra va poder aportar el seu granet de sorra. Una invitació per a tots a fer realitat el lema d’aquest curs, “un somni per a tu”, no deixem de somiar!

La jornada va acabar després de dinar i compartir una estona de tertúlia amb els grans i  de jocs amb els menuts.

Ara ja, a esperar la que serà la X pujada el proper curs!