Dins del nostre projecte d’escola plurilingüe intentem afavorir la immersió en la llengua anglesa en les nostres activitats habituals, però també volem oferir-vos la possibilitat de que els vostres fills i filles puguin participar en activitats més extraordinàries relacionades amb la pràctica de l’anglès.

Per tant us volem fer arribar dues ofertes en aquesta línia per al proper mes de juliol: Les colònies de Multiactivity Camp, per edats compreses entre els 7 i els 15 anys, i les estades a Eastbourne, per nois i noies entre els 12 i els 17 anys.

Les dues activitats són organitzades per l’empresa BRITISH SUMMER, d’àmplia i reconeguda experiència en aquest camp. Adjunt al correu trobareu els documents informatius de les dues activitats que esperem siguin del vostre interès.

El proper dilluns 21 de gener a les 19:00 celebrarem una reunió informativa on els responsables de BRITISH SUMMER podran donar-nos més informació i aclarir qualsevol dubte que tingueu. La reunió tindrà lloc a la Sala Polivalent de l’escola.

Us hi esperem!