Dins de les activitats previstes per cada curs escolar a l’ESO hi ha sempre la Sortida Tutorial, que té com a objectiu principal cohesionar el grup fent crèixer els nois i noies com a individus però també com a membres d’una comunitat.

El passat dia 11 d’octubre els alumnes de 2n d’ESO van viure una jornada inoblidable al Tibidabo. En la sortida van tenir l’oportunitat de participar en activitats que van reforçar els seus llaços com a grup. Amb reptes emocionants i estimulants.

A dalt del Tibidabo, van meravellar-se amb les vistes panoràmiques de Barcelona… i Montserrat! Aquest escenari va proporcionar un fons espectacular per a les seves aventures, recordant-los la força de la unió i la col·laboració.

El mateix dia l’alumnat de 3r d’ESO va tenir el privilegi de gaudir d’una jornada de convivència màgica a la Conreria (Tiana), en un entorn natural que els va captivar des del primer moment. Els espais utilitzats han creat un escenari idíl·lic, propiciant un clima de confiança i suport entre l’alumnat.

En aquest refugi de natura, han après a escoltar-se i compartir les seves històries, somnis i inquietuds. Cada paraula ha teixit una connexió més forta entre ells, creant una xarxa de suport que durarà molt temps després d’aquesta jornada.

Aquestes activitats van ser molt més que una sortida escolar. Va ser una oportunitat per aprofundir les relacions i aprendre lliçons que aniran més enllà de les aules. Gràcies a aquesta experiència, han crescut com a grup.