Aquests dies l’alumnat de Cicle Superior de primària està treballant a Projectes el concepte de SOLIDARITAT.

 Dins del projecte estant duent a terme una campanya solidària col·laborant amb l’ONGD salesiana Bosco Global, una Organització No Governamental per al Desenvolupament que està recollint diners per un projecte solidari a  Burkina Faso.

El passat dia 24 van rebre la visita de dues integrants de l’ONGD i els van parlar del projecte solidari que estan duent a terme. Els van fer reflexionar sobre la situació de vulnerabilitat i discriminació que pateix un número molt alt de persones de la població mundial actual. Després van explicar quina és la tasca de la mateixa ONGD, que treballa per aconseguir un món millor.

L’educació en valors és una de les nostres prioritats. Participar en les activitats solidàries de l’ONGD dels salesians és una molt bona manera fer créixer la sensibilitat de l’alumnat vers el més necessitats i formar-los com a persones.

Ha estat una xerrada molt interessant, enriquidora, propera i dinàmica. Moltes gràcies a les cooperadores que van presentar-nos el projecte de l’ONGD BoscoGlobal!